Om Föreningen

Johannesdals historia

Internet är ett underbart sätt att resa - inte minst tillbaka i tiden. Har du något kul historiskt material du vill dela med dig av? Kanske bilder från Johannesdal förr i tiden? Hör av dig!


Ängsgården

Ängsgården är vår gemensamhetslokal med hundraåriga anor. Efter att föreningen styckat av en tomt fick vi råd med en ordentlig ansiktslyftning. Förhoppningsvis ska föreningen nu efter renoveringen kunna blåsa liv i gamla traditioner kring Valborg, Midsommar osv. Du som har idéer för Ängsgårdens framtid får jättegärna höra av dig till styrelsen. Är du intresserad av att hyra Ängsgården för fyrtioårskalaset, studiecirkeln eller klassfesten? Skicka en bokningsförfrågan med epost till föreningens mejladress villaforeningen.johannesdal@gmail.com . Uthyrningsregler och avtal finner du genom att klicka på länkarna nedan. De går lätt att skriva ut. Fungerar inte länken, så kan det bero på att du inte har programmet Acrobat Reader som du i så fall kan ladda ned genom att klicka på det.


Medlemsrabatter

Vi kommer att fortsätta att utvidga våra förmåner hos olika företag i vår omnejd. För att kunna använda dig av föreningens rabatter krävs att du har ett medlemskort som vi har tagit fram. Du kan hämta ditt medlemskort hos någon av oss i styrelsen.

15% rabatt på sortimentet, (förutom golv, klickgolv), då marginalen saknas för dessa. Vårby Färghall finner ni vid Vårby Allé 53.

Den näst högsta rabattskalan av fyra möjliga. K-Rauta finner ni närmast bakom Heron City vid Kungens Kurva.

10 % rabatt på inredningsuppdrag. Rum i Harmoni drivs av Karin Svanberg, inredningskonsult med "Feng shui" som specialitet.

15% rabatt på hela sortimentet. Plantagen Slagsta finner ni vid Slagstavägen 2.

20 % rabatt på färg och 10 % rabatt på alla övriga artiklar.


Sociala medier

Föreningen har två facebooksidor för att hålla kontakt med sina medlemmar. Ena sidan är en offentlig sida där vem som helst kan se vad som skrivs. Den andra sidan är en sluten grupp för interna diskutioner inom föreningen med andra medlemmar. För att få tillgång till denna FB-grupp måste man ha betalat medlemsavgiften. Föreningen har dessutom kvar den gamla bloggen men den ska fasas ut.


Protokoll och andra viktiga dokument